Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

International Search Partners AB
Göteborg ▪ Stockholm ▪ Malmö
+46 31 69 36 26 | info@ispa.se

Två nya konsulter till Göteborgskontoret

[2014-06-02] Med start den första juni, får Göteborgskontoret ett rejält tillskott av kompetens och erfarenhet inom rekrytering. Det är Tore Johansson och Bengt Salhamar som har rekryterats som senior consultant respektive consultant.

Tore har ett förflutet inom shipping, med bl.a. ’General Manager’– Maersk Sverige AB, på sitt CV. Han har även arbetat som projektledare och affärsområdeschef inom fastighetsförvaltning och bostäder. Till hans styrkor kan räknas ett kvalitativt tänkande med resultatorienterat fokus. Han har stor erfarenhet att leda och motivera sina medarbetare. Tore kommer närmast från AIMS Internaional, där han arbetat som senior consultant.

Också Bengt Salhammar har en gedigen bakgrund inom shipping. Han har arbetat för flera anrika rederier, bl.a. Svenska Ostasiatiska Kompaniet och Broströms. Maersk finns även med på hans CV, där han arbetat som VD för Logistics, Sverige och Norden, under flera år. Bengt har även suttit som medlem i olika styrelser inom Maersk koncernen. Till hans meriter kan också räknas säkerhets rådgivare inom farligt gods. Som den maritimt intresserade person han är, innehar Bengt förarintyg för båt.Nyhetsarkiv
 
Senast publicerad: 190220 | Powered by SiteSmart