Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

International Search Partners AB
Göteborg ▪ Stockholm ▪ Malmö
+46 31 69 36 26 | info@ispa.se

Är du redo för nya utmaningar i yrkeslivet?

Våra kunder finns huvudsakligen bland tillverkande industri-, tjänste och serviceföretag. Uppdragsgivarna finns över hela landet. Rekryteringsuppdragen omfattar de flesta typer av befattningar. De flesta i företagsledande ställning. 

Vi vill därför ha kontakt med dig med utbildning och erfarenhet som kvalificerar dig för högre specialist- och ledarbefattningar. Du kan naturligtvis kontakta någon av våra rekryteringskonsulter, men det bästa sättet är att registrera dig och lägga upp ditt CV i vår databas för kandidater. 

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DITT CV

 

Därför ska du registrera dig hos oss

Genom att registrera dig hos oss kan du enkelt och snabbt anmäla dig som sökande till våra aktuella rekryteringar. Du kan även lägga in dina uppgifter i väntan på att rätt tjänst dyker upp. Ditt CV blir då sökbart för våra rekryteringskonsulter. Du kan sedan på egen hand löpande uppdatera dina uppgifter.

Vi har begränsat mängden obligatorisk information till minsta möjliga. Men tänk på att ju mer du delger oss om din karriärhistorik, desto större sannolikhet är det att du blir kontaktad för rätt typ av utmaningar.

Självklart behandlas all information konfidentiellt och enligt gällande lagstiftning. Ingen information kommer att delges våra uppdragsgivare eller andra utomstående utan ditt godkännande. 

Läs mer om ISPAs hantering av personuppgifter

”Att arbeta som rekryterings-konsult är fritt, omväxlande och samtidigt utmanande. Och så får man träffa väldigt många trevliga människor.”

Yvonne Hellsén consultant
International Search Partners AB
Senast publicerad: 171207 | Powered by SiteSmart